header1

Administratie

Allround in administraties voor bedrijven

Altijd up-to-date, geen verrassingen en vooral de zekerheid dat u bij bent met uw administratie. René Tiktak zorgt er voor. Zo verzorgt hij onder andere de boekhouding, het debiteurenbeheer, de belastingen, voortgangsrapportage en de jaarrekening.

Gezamenlijk kan bepaald worden wat u zelf wilt doen en wat u wilt uitbesteden. Zo kunt u zich vol op uw onderneming richten en ontvangt u op afgesproken tijden een analyse van de administratie en een advies. Afwijkingen ten opzichte van eerdere jaren komen snel in beeld, uw debiteuren gaan sneller betalen en onnodige of te hoge kosten worden in beeld gebracht. Uw administratie is zijn zorg.

Voor ZZP’ers een interessant abonnement

Voor Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) heeft Treens een interessant pakket. Veel ZZP’ers blinken uit in hun beroep, maar besteden de administratie graag uit. Het is vaak niet eens zoveel werk, maar profiteert u wel van de voordelen die een ZZP’er heeft? Is alles wel goed geregeld? Treens biedt een ZZP-pakket waarin dit allemaal geregeld is, met een jaarlijks abonnement. Hiervoor verzorgt Treens uw administratie, het debiteurenbeheer, de jaarrekening en inkomstenbelasting en bovendien twee adviesgesprekken per jaar. 

Ook voor stichtingen en verenigingen

Treens werkt ook voor stichtingen en verenigingen. Als bestuurder heeft u al een hele verantwoording tegenover de leden en vooral het financiële deel komt dan ter sprake. Treens zorgt  voor de administratie, het incasseren van de bijdragen en de financiële verantwoording. Alles is goed op orde! Na een inventarisatie krijgt u van Treens een vast tarief per jaar, zodat u weet waar u aan toe bent.